Vintage Waterkoker

Russell Hobbs Retro waterkoker. Hij heeft niet alleen een charmante retro look maar is ook voorzien van de modernste snufjes. Water koken in stijl.

Op zoek naar een moderne waterkoker met een charmante retro look? Deze chique Russell Hobbs Retro Vintage Cream waterkoker is niet alleen uitgerust met de modernste technische snufjes maar heeft daarnaast ook een smaakvolle uitstraling.

De Russell Hobbs Retro Vintage heeft onder andere een snelkookfunctie. Hiermee heb je in slechts 55 seconden je water aan de kook. Hij heeft ook een handige 1/2/3 koppen aanduiding aan de binnenkant waarmee je precies weet hoeveel water je nodig hebt. Zo hoef je nooit onnodig veel water te koken en bespaar je een hoop energie.

Aan de voorkant van deze retro waterkoker vind je een temperatuurwijzer. Deze geeft precies aan hoe heet het water is. Zo kun je zelf bepalen wanneer het water heet genoeg is. Perfect voor bijvoorbeeld groene thee, die het best tot zijn recht komt bij water van ongeveer 70 graden.

Deze waterkoker heeft een inhoud van maar liefst 1,7 liter. Ruim genoeg om voor het hele gezin een lekkere kop thee te maken dus.

Meer vintage waterkokers

De'Longhi Icona Vintage KBOV 2001.GR - Waterkoker - Groen

De’Longhi Icona Vintage KBOV 2001.GR – Waterkoker – Groen

Ontbijt in stijl met deze grote Icona Vintage KBOV 2001 waterkoker en beleef het elegante retro design van de jaren ’50 in je keuken. Dankzij zijn inhoud van 1,7 liter is deze waterkoker prima geschikt voor het hele gezin een lekkere kop thee te zetten. De waterkoker is stijlvol afgewerkt met verchroomde details. Daarnaast is de Icona Vintage KBOV 2001 zeer praktisch in gebruik. Zo draai je hem gemakkelijk 360° rond en is het waterniveau van het 1,7 liter grote waterreservoir direct zichtbaar. Geniet iedere dag in stijl met de Icona Meer info…


Ariete 2877 Waterkoker 1.7L Vintage Groen

Ariete 2877 Waterkoker 1.7L Vintage Groen

Met deze 1.7 L Groene retro waterkoker  Ariete haal je een bijzondere Italiaanse keukenhulp in huis. Hij is niet alleen makkelijk in het gebruik… hij ziet er ook nog eens heel speciaal uit. Combineer de waterkoker leuk met andere keukenapparaten in dezelfde kleur en creëer een bijzondere vintage sfeer in je keuken! Met zijn sterke 2000 Watt vermogen verwarmd deze waterkoker de inhoud van 1.7 L snel naar de jouw gewenste temperatuur en met de waterniveau indicator houd je nauwkeurig de hoeveelheid Meer info…


Ariete 2869 Retro Waterkoker 1.7 L Blauw

Ariete 2869 Vintage Waterkoker 1.7 L Blauw

Met deze leuke Ariete Retro Waterkoker geef je een stijvolle Italiaanse touch aan je keuken. De vintage waterkoker uit de Ariete Vintage lijn komt in een mooie kan-vorm. Hij heeft een prachtige vintage kleur en de opvallende chromen elementen maken hem een ware blikvanger in je keuken. De waterkoker brengt met zijn sterke 2000 Watt vermogen de inhoud van 1.7 L snel op de gewenste temperatuur zodat je binnen no time van een heerlijke kop thee kunt genieten. Meer info…


De'longhi waterkoker IconaVintage blauw

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 8 =