Retro Wandtelefoon

Retro wandtelefoon 'Diner Wall' met 3 betaal-slots

Met deze geweldige ‘Diner Wall’ retro wandtelefoon waan je je gelijk helemaal in de jaren 60. Dit is de perfecte vaste telefoon voor ieder vintage of industrieel interieur. Zijn fraaie design maakt hem een waar pareltje aan je muur. Hij is geschikt voor zowel een Belgische als een Nederlandse telefoonaansluiting.

Deze 3-slot betaaltelefoon is wat je vroeger tegenkwam in diners, restaurants en andere openbare gelegenheden, ver voor het mobiele tijdperk. Je kunt er natuurlijk mee bellen zonder te betalen. De betaalfunctie is gewoon een leuke extra.

De retro muurtelefoon is gemakkelijk op te hangen. Hang hem in je keuken of woonkamer en gebruik hem als vaste telefoon. Of hang hem in een bar, restaurant of kantoor als decoratie. Waar je hem ook ophangt… deze retro telefoon is een super mooie eye-catcher.

Meer retro wandtelefoons


GPO 746 Retro Muurtelefoon Druktoets - Zwart

GPO 746 Retro Muurtelefoon Druktoets – Zwart

Deze mooie retro wandtelefoon is eenvoudig aan de muur te bevestigen met behulp van de meegeleverde schroefjes en duidelijke handleiding. De druktoetsen zorgen ervoor dat je snel iemand kan bellen en dankzij het extra lange krulsnoer heb je ook de nodige bewegingsvrijheid tijdens het bellen. Deze telefoon werkt uitstekend op elke standaard telefoonlijn. Hij handhaaft de mooie retro vormen van het origineel maar is uitgerust met druktoetsen in plaats van draaitoetsen zodat je er snel en comfortabel mee kunt bellen. De telefoon komt met opties als nummerherhaling en het aanpassen van het volume van de hoorn. Hij is ook aan te sluiten op een modem. De telefoon is voorzien van een traditionele. Werkt op elke standaard telefoonlijn Extra lang gekruld telefoonsnoer Afmeting: 14,5 x 8,5 x 24 cm (BxDxH) Gewicht: 0,75 kg Merk: GPO Kleur: zwart Tip Gebruik deze telefoon voor een jaren 70/80 vintage look. Bekijk op bol.com


Retro Wand telefoon

Retro Wand telefoon

Deze wandtelefoon van Balvi is weer eens wat anders om mee te bellen! Hij is een decoratieve en nostalgische blikvanger in je interieur! Dit retro exemplaar doet namelijk denken aan de vroegere betaaltelefoons. Gooi er munten in en draai aan het wiel om een nummer te draaien. Nou oké… dat draaien hoeft niet meer. Deze retro telefoon van is namelijk voorzien van druktoetsen. Naast bellen kan deze telefoon nog meer. Je kunt deze hem namelijk ook als spaarpot gebruiken! Hij is natuurlijk ook te gebruiken zonder dat je eerst moet betalen. Goed om te weten: Huistelefoon geschikt voor een Belgische en Nederlandse telefoonaansluiting. Bekijk op bol.com


2 antwoorden op “Retro Wandtelefoon”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − twee =