Retro TV Telefoonstandaard met Bluetooth Speaker

Telefoonhouder in de vorm van een retro televisie met ingebouwde Bluetooth speaker.

Verander je smartphone in een mini retro TV met deze grappige telefoonstandaard. Dankzij zijn ingebouwde Bluetooth speaker geniet je ook van goed geluid terwijl je op je telefoon naar video’s kijkt of naar muziek luistert.

Zijn in het oog springende design maakt deze retro TV telefoonstandaard een leuke eyecatcher op je bureau of op je keukentafel. De standaard is geschikt voor telefoons kleiner dan 6 inches (15,24 cm);

Met behulp van zijn vier pootjes zorgt de standaard ervoor dat je telefoon goed blijft staan. Zo hoef je jouw telefoon niet meer vast te blijven houden terwijl je films kijkt of geniet van je favoriete muziek.

Aan de bovenkant van de telefoonhouder zitten een aantal knoppen (play/pause, prev, next, mode) waarmee je hem kunt bedienen. Aan de achterkant vind je diverse ingangen zoals: USB, micro-USB en een slot voor een micro SD kaart.

De retro TV telefoonstandaard is een leuke gadget voor retro liefhebbers. Zijn ingebouwde Bluetooth voegt ook nog eens goed geluid toe aan je kijk- of luisterervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 11 =