Retro Games Sleutelhanger

Retro games sleutelhanger - Mini game console met 26 retro spelletjes.

Kijk je met nostalgie terug naar die goed oude computerspelletjes van vroeger? Dan is deze retro game sleutelhanger voor jou! Hij heeft maar liefst 26 toffe retro spelletjes! En dan is het ook nog eens mogelijk om van elk spel het niveau van aan te passen.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je uitgekeken raakt op deze mini Game Boy. Hang hem aan je sleutelbos en je hebt voortaan altijd wat te doen. Of je nu in de trein/bus zit (of er op staat te wachten) of je hebt gewoon even niets om handen. Deze handige kleine game console heb je altijd bij de hand! Zo hoef je je nooit meer te vervelen.

De Retro Games Sleutelhanger heeft ook een ingebouwde speaker zodat je tijdens het spelen ook kunt genieten van die vrolijke retro game-geluidjes. Je kunt het geluid ook makkelijk uitschakelen met de soundknop zodat de rest van de wereld niet hoeft mee te genieten. Deze grappige gadget werkt op meegeleverde 2 LR44 batterijen. Je kunt dus gelijk beginnen met (retro) gamen.

Wil je op een groter scherm genieten van nostalgische retro games? Probeer dan de Commodore 64 Mini. Hiermee kun je de oude Commodore 64 spellen via een HDMI kabel rechtstreeks op je TV of monitor spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + drie =