Retro Broodrooster

Retro broodrooster met broodjeswarmer.

Je toast ’s ochtends liefst licht geroosterd? Of juist heerlijk goudbruin en knapperig? Deze retro broodrooster zorgt met zijn variabele instelling voor de perfecte toast. De handige terugloopklok geeft ook precies aan hoe lang je nog op je geroosterde brood moet wachten. De toaster heeft ook een broodjeswarmer voor je toast, pistoletjes, bagels of croissants.

Het fraaie retro design en de handige functies waarmee hij is uitgerust maken deze broodrooster een genot om mee te werken. Ook als je ’s ochtends haast hebt. Hij is namelijk uitgerust met Snelle roostertechnologie zodat je 65% sneller kunt genieten van perfecte toast.

Met behulp van de handiger Lift & Look-functie kun je tijdens het roosteren ook je toast controleren zonder het programma te onderbreken. De geïntegreerde en uitneembare kruimellade vangt alle kruimels op zodat je ze makkelijk weg kunt gooien.

Ondanks zijn vintage look is deze retro broodrooster dus van alle gemakken voorzien en beschikt hij over alle snufjes die je nodig hebt om een perfect stukje toast te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 5 =