Regenton Wijnvat – Houtlook – 50 L

Regenton die sprekend lijkt op een echt houten wijnvat.

Op een leuke manier je regenwater opvangen? Water is kostbaar… maar zo’n saaie plastic regenton in je tuin is het ook niet helemaal. Deze ‘Nature’ regenton lijkt sprekend op een oud, houten whiskey- of wijnvat. Hierdoor is hij niet alleen een handige, maar ook een hele mooie toevoeging aan je tuin.

Hoewel de ton is gemaakt van anti-UV-behandeld polyethyleen lijkt hij sprekend op een houten vat. In tegenstelling tot een echt houten vat hoef je deze ton niet speciaal te behandelen of lakken en zal hij nooit vergaan.

De wijnvat regenton is aan de bovenkant voorzien van een afneembaar deksel en aan de onderkant zit een tapkraantje zodat je het regenwater makkelijk kunt overbrengen naar je gieter.

De ton moet wel op een verhoging staan. Deze kun je zelf maken, maar er is ook een speciale standaard die specifiek voor deze ton gemaakt is:


Nature - Regenton Standaard - Voor Houtlook 50L

Nature – Regenton Standaard – Voor Houtlook 50L

De Nature Regenton Standaard is de uitbreiding voor de Houtlook Regenton van 50 liter. Met deze bijpassende standaard komt de regenton hoger te staan en is de kraan makkelijker bereikbaar. Afmetingen: H 28.5cm x B 45cm x D 45cm Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − acht =