Push Up Board – 9 in 1 – Multifunctionele Thuistraining

Push up board met hangrepen en weerstandsbanden.

Thuis vet verbranden, je spieren versterken én aan je conditie werken? Met deze multifunctionele push up board van Fostoy train je jouw hele lichaam zodat je voortaan niet meer naar de sportschool hoeft voor een strak lichaam. Hij neemt ook nauwelijks ruimte in en weegt slechts 1,26 kg. Je kan er dus overal mee trainen. Hij kan opgevouwen worden zodat je hem makkelijk mee kunt nemen, bijvoorbeeld naar kantoor of op vakantie.

Push ups zijn een ontzettend goede oefening voor je bovenlichaam en core. De Fostoy Push Up Board wordt geleverd met twee handgrepen die je in 9 verschillende posities kunt plaatsen. De plaatsingen zijn kleur-gecodeerd (geel voor rug, groen voor triceps en rood voor schouders) zodat je precies weet welke spiergroepen je aan het werk zet. De handgrepen zijn voorzien van antislip silicagel voor optimaal comfort en grip.

Naast de twee handgrepen krijg je bij dit push up board ook twee weerstandsbanden. Deze zorgen voor een flinke uitbreiding van het aantal oefeningen dat je kunt doen. Zo kun je naast je borst, schouders en triceps ook je rug, benen, billen en biceps aan het werk zetten. Daarmee biedt de Fostoy push up board een multifunctionele training voor het hele lichaam.

Slechts een paar minuten per dag kan al een verschil maken. Gebruik de push up board bijvoorbeeld om even wat oefeningen te doen tijdens het tv kijken. Na gebruik vouw je hem in een handomdraai op zodat je hem makkelijk op kunt bergen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =