Pop-Up Klamboe

Pop-up klamboe op een tweepersoons bed.

Word je ’s zomers ook vaak uit je slaap gehouden door die vervelende muggen? Met deze handige pop-up klamboe maak je eenvoudig een eind aan dit probleem! In een handomdraai ontpopt hij zich van compact pakketje tot een klamboe van 180 * 200 * 150 cm die op een tweepersoons bed past.

Je kunt dit pop-up muskietennet ook prima op de camping gebruiken (er past makkelijk een tweepersoons luchtbed in) of meenemen als je op reis gaat naar warme landen. Daarnaast kun je hem gebruiken om je kinderen tegen muggen te beschermen als zij in de tuin spelen.

Aan weerszijden van de pop-up klamboe zitten deuren die met behulp van een dubbele ritsluiting op en dicht gedaan kunnen worden. Het fijne polyester net houdt zelfs de kleinste mugjes buiten maar laat wel de koele avondlucht toe. Zo kun je ’s nachts na een warme dag lekker het raam op je slaapkamer openlaten zonder dat je bang hoeft te zijn om gestoken te worden.

Na het muggenseizoen vouw je de pop-up klamboe weer eenvoudig op tot een compact pakketje. Zo kun je hem makkelijk opbergen, klaar voor de volgende zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =