Pixel Art Sling Bag met Besturing via App

Pixoo pixel art schoudertas van Divoom.

Met deze Pixoo pixel art sling bag van Divoom weet je zeker dat je opvalt! De hippe schoudertas is niet alleen een handige manier om je spullen op te bergen en mee te nemen… hij is ook een programmeerbaar kunstwerk! Met de LED display aan de voorkant van de tas stel je met een druk op de knop allerlei mooie pixel-art tentoon.

De pixel art sling bag van Divoom biedt genoeg ruimte voor je tablet, waterfles, makeup of andere spullen. Hij heeft aparte vakken aan de achterkant waar je bijvoorbeeld je telefoon en portemonnee in kunt bewaren. Het voorvak biedt ruimte aan een powerbank, waar je ook het LED display mee van stroom kunt voorzien. Heb je meer ruimte nodig? Dan heeft Divoom ook een pixelart rugzak.

Met de stevige, verstelbare draagriem kun je de Pixoo sling bag zowel over je schouder als om je middel dragen. De gesp die aan de riem zit maak het omdoen snel een eenvoudig.

Je kan het pixel art display aansturen via de Divoom app. Hier kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment leuke pixel art, zowel stilstaand als bewegend? Ben je in een kunstzinnige bui? Dan kun je met de app ook je eigen pixel art creëren en deze via het display op de tas delen met de wereld.

De Pixoo pixel art schoudertas van Divoom is, naast een manier om wat spullen mee te nemen, vooral een hele leuke gadget waar je urenlang plezier aan kunt beleven. Je zult er gegarandeerd de aandacht trekken als je met deze tas over straat loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 2 =