Pixel Art Bluetooth Luidspreker

Ditoo pixel art bluetooth speaker waarmee je muziek kunt luisteren, pixel art kunt maken en retro games kunt spelen.

Geniet met vet geluid van je favoriete muziek, speel retro games én ontwerp je eigen pixel art! Het kan allemaal met de Divoom Ditoo Pixel Art Bluetooth Speaker! Deze schattige speaker met zijn retro 16×16 pixel scherm zal ongetwijfeld voor talloze uren vermaak zorgen.

Vet geluid

Belangrijkste voor een speaker is natuurlijk goed geluid. De Divoom Ditoo is voorzien van hoogwaardige 10 watt drivers die ervoor zorgen dat je – voor zo’n klein speakertje – op een behoorlijk volume van je muziek kunt genieten. De unieke DSP-basversterkingsmodus zorgt ervoor dat je muziek zelfs op maximaal volume zonder vervorming wordt afgespeeld.

Maak je eigen pixel art

De Ditoo heeft een 16×16 pixel scherm dat bestaat uit 256 programmeerbare LEDs. Via de bijbehorende app (compatibel met iOS/Android) kun je eenvoudig je eigen mooie pixel art creaties maken en afspelen op het scherm van de speaker. Je kunt je kunstwerken ook delen met de Divoom-community. Je kunt hier ook heel veel leuke pixel art vinden die door anderen is gemaakt. Deze kun je ook op je Ditoo afspelen.

Speel retro games

Heb je even genoeg van muziek luisteren of pixel art maken? Dan kun je via de Ditoo ook leuke retro spelletjes spelen zoals Snake, Pixel Racer en Tetris.

De Divoom Ditoo Pixel Art Bluetooth Speaker is niet alleen leuk voor jezelf maar ook super als cadeautje voor muziekliefhebbers, gamers én artistiekelingen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals roze, blauw, groen en wit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 3 =