Piratenschip Speeltoestel

Piratenschip speeltoestel met zeilen, loopbrug en kanon in tuin.

Piraten aan de horizon! Met dit piratenschip speeltoestel varen je kinderen het avontuur tegemoet en gaan ze op wonderlijke reizen naar verre oorden. En dat alles veilig vanuit de achtertuin!

Het schip is uitgerust met alles wat je van een echt piratenschip mag verwachten. Een kajuit om te schuilen tijdens stormen en om de volgende tocht te plannen. Een mast met zeilen, waarvan een met de alom bekende piratenvlag. Ook een kanon mag natuurlijk niet ontbreken! En dan is er nog een stuur om het schip veilig door zelfs de meest verraderlijke wateren te navigeren en een anker om aan te meren als de bestemming bereikt is.

Om de buitgemaakte schatten aan boord te krijgen is dit piratenschip speeltoestel ook uitgerust met een handige loopbrug. Via de trap bereiken onze zeerovertjes het verhoogde achterdek, waar ook het stuurwiel zich bevindt en waar zij op de uitkijk kunnen naar schepen om te plunderen en onbewoonde eilanden om hun schatten te begraven.

Het piratenschip speeltoestel is ongeveer 272 cm lang, 104 cm breed en 206 cm hoog. Compact genoeg voor de meeste achtertuinen maar ook groot genoeg om meerdere kinderen tegelijk naar verre fantasiewerelden te brengen. En zeg nu zelf… welk kind wil er nu niet zijn eigen piratenschip!

Meer piratenschip speeltoestellen


WICKEY StormFlyer Blauw - Speeltoestel

WICKEY StormFlyer Blauw – Speeltoestel

Altijd al piraat willen zijn? De Wickey StormFlyer is een piratenschip speeltoestel waarmee kinderen op avontuur kunnen! Het is uitgerust met tal van leuke elementen die samen garant staan voor eindeloos speelplezier.  Zo zijn er een golfglijbaan van 220cm met wateraansluiting, een wiebelbrug,  2 geïntegreerde zandbakken, een touwladder, een schommel, een klimwand, een Piratenstuur met een weerbestendig dakzeil, een telescoop en een schuine klimladder. Een schip is natuurlijk niet compleet zonder mast en zeilen. Dit piratenschip speeltoestel wordt geleverd inclusief alle benodigde schroeven, tweedelige afdekkappen ter bedekking van de schroeven en een uitgebreide montagehandleiding. Er is ook een uitbreiding mogelijk naar twee schommels. De schommelbalk is namelijk ontworpen voor een extra schommel. Bestel eenvoudig een schommelhaak en een schommelzitje erbij (als tweede schommelhaak gebruik je de ring van de touwladder). Het StormFlyer speeltoestel is gemaakt van onder keteldruk geïmpregneerd massief hout en is getest op kwaliteit en veiligheid. Er zijn ook verschillende opstellingen mogelijk. Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − twintig =