Piggy Planter – Bloempot Tuindecoratie met LED

Piggy Planter - Een metalen bloempot in de vorm van een schattig varkentje.

Kan jouw tuin ook wel wat meer kleur en vrolijkheid gebruiken? Fleur hem dan op met deze “Piggy Planter”! Dit schattige, felgekleurde varkentje is een tuindecoratie waar je blij van wordt en die zorgt voor een vrolijke noot in je tuin.

Gebruik als bloempot of schaal

De rug van de Piggy Planter is aan de bovenkant open zodat je er een leuk plantje in kunt zetten. Zo wordt hij een leuk en in het oog springend element in je tuin of op je balkon. Je kunt hem natuurlijk ook binnenshuis gebruiken. Als fruitschaal bijvoorbeeld.

Solar tuinverlichting

Naast decoratieve bloempot dient de Piggy Planter ook als solar tuinverlichting. Zijn ogen zijn namelijk LED lampjes die automatisch aanspringen als het donker wordt. Overdag wordt het varkentje weer opgeladen via de zonnecel op zijn hoofd. Zet hem dus op een plekje waar hij overdag zonlicht krijgt.

Het varkentje is gemaakt van roestvrij metaal en is prima bestand tegen weer, wind en UV-straling. Aan de onderkant van de bloempot zit een afvoergat dat ervoor zorgt dat overtollig water weg kan lopen en voorkomt dat je plantje verzuipt.

De Piggy Planter zorgt voor een vrolijk accent in je tuin dat iedere dag weer zal zorgen voor een glimlach op je gezicht (en op dat van je buren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =