Palmboom Ballonnen

Ballonnen palmbomen op een feest.

Geef je feest een tropisch tintje met deze palmboom ballonnen. Leuke eye-catchers voor themafeesten, verjaardagen, tuinfeesten en pool parties. De set bestaat uit 100 ballonnen, in de kleuren bruin en groen, waarmee je fraaie palmbomen of andere jungle planten kunt maken.

Je krijgt bij deze palmboom ballonnen set ook 100 handige snelsluiters. Hiermee maak je de ballonnen in een handomdraai dicht en zit er meteen een lintje aan zodat je ze makkelijk op kunt hangen. Geen gepruts met knoopjes proberen te leggen dus. Een ander voordeel is dat je de snelsluiters ook weer open kunt maken. Zo kun je de ballonnen bijvullen als dat nodig is, of zelfs hergebruiken.

Je kunt de ballonnen vullen met zowel lucht als helium. Met helium blijven ze ongeveer 10 uur zweven. Het hele pakket wordt geleverd in een brievenbusdoosje. Je hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven.

Deze palmboom ballonnen zijn ook heel mooi te combineren met andere decoraties, zoals een ballonnenboog (die overigens ook in jungle thema verkrijgbaar zijn).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =