Outdoor Feestverlichting – Lichtshow

Feestverlichting LED projector voor buiten die een groot huis kleurrijk verlicht.

Met deze outdoor feestverlichting weet je zeker dat je huis opvalt tijdens de feestdagen… of als je gewoon wat te vieren hebt. De super scherpe oranje, paarse, witte, blauwe en groene LED lampjes in deze licht projector veranderen je huis in een fantastische lichtshow. De LED projector heeft een enorme dekkingsgraad van maar liefst 400 vierkante meter! Te veel? Met behulp van de verwijderbare dekkingsring kun je de dekkingsgraad tot 30% reduceren zodat je buren er geen last van hebben.

Door gebruik te maken van de bijgeleverde afstandbediening creëer je je eigen vette lichteffecten door de verschillende kleuren, licht en bewegingseffecten te combineren. Met behulp van de timer kun je de verlichting instellen zodat deze iedere dag op dezelfde tijd automatisch aanspringt. Da’s nog eens gezellig thuiskomen!

Deze feestverlichting LED projector heeft een weer- en waterbestendige behuizing waardoor hij het hele jaar buiten kan blijven staan, zelfs bij sneeuw of in de regen! Je krijgt er twee standaarden bij: een buitenstandaard die je in de grond kunt prikken en een binnenstandaard die je gewoon kunt neerzetten.

Erg leuk voor Kerstmis maar ook tijdens oud en nieuw of als je gewoon wat te vieren hebt. Bijkomend voordeel is dat je met slechts één projector je hele buitenverlichting geregeld hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 17 =