Opvouwbaar Elektrisch Drumstel

opvouwbaar-elektrisch-drumstel

Wil je dolgraag drummen maar heb je niet de ruimte (of het budget) voor een echt of elektrisch drumstel? Met dit opvouwbare elektrische drumstel haal je voor een prikkie een fully-functional drumset in huis die je ook nog eens overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Deze drumpad heeft 9 trigger-pads waarop je met de meegeleverde drumstokken naar hartenlust op kunt meppen.

Via de controlpanel kun je eenvoudig demo’s afspelen om te oefenen, je eigen getrommel opnemen en diverse andere functies. Je krijgt er ook twee voetpedalen bij. Je kunt dus ook je double bass oefenen!

Wil je dat de hele buurt kan meegenieten van je drumkunsten? Sluit deze drumpad dan eenvoudig aan op wat speakers. Houd je je creatieve uitspattingen liever voor jezelf? Sluit er dan een koptelefoon of oortjes op aan.

Erg leuke manier om, waar je maar wilt, te werken aan je drumkunsten. Daarnaast is deze drumpad ook super goed voor de ontwikkeling van je motoriek! Pas wel op! Deze gadget heeft een zeer grote aantrekkingskracht op mensen. Wie hem ziet moet erop meppen! Je bent gewaarschuwd.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =