Opvouwbaar Bad – Opvouwbare Badkuip voor Volwassenen

Vrouw in een opvouwbaar bad

Wil je graag af en toe lekker in bad kunnen maar heeft jouw badkamer helaas alleen een douche? Geen probleem! Met deze opvouwbare badkuip kan ook jij voortaan genieten van een heerlijk, ontspannend bad… zonder dure verbouwingskosten.

Als het tijd is voor een ‘jou momentje’ dan klap je het bad in een handomdraai open, zet het in je badkamer en vult het via de doucheslang met warm water. De ergonomisch ontworpen hoofdsteunen en zitkussens zorgen ervoor dat je heerlijk zit zodat je optimaal kunt ontspannen en helemaal tot rust kunt komen. En dan nog een lekker wijntje erbij om het compleet te maken.

Je krijgt bij dit opvouwbare ligbad voor volwassenen ook een handige deksel. Deze zorgt ervoor dat het water langer warm blijft zodat je langer van je bad kunt genieten. Daarnaast biedt het deksel ruimte om je wijntje en je tablet op te zetten zodat je tijdens het  badderen kunt genieten van een film of serie.  Dan is er ook nog een handig bakje voor je zeep en badschuim.

opvouwbaar ligbad voor volwassenen met deksel

Je kunt er zelfs een heerlijk geurend bubbelbad van maken met behulp van deze bubbelbad mat. Uitgebadderd? Dan laat je het bad met behulp van de afvoerslang eenvoudig in de douchebak leeglopen, vouw je het weer op en zet je het tegen de muur, klaar voor je volgende bad-momentje. Opgevouwen neemt de badkuip zeer weinig ruimte in beslag. Het is ook sneller en makkelijker op te zetten dan bijvoorbeeld een opblaasbare badkuip.

De opvouwbare badkuip is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke en zachte rubber en polypropyleen. Dit maakt het niet alleen veilig in gebruik maar zorgt ook voor een zeer lange levensduur en maakt het bad ook goed bestand tegen vervorming en beschadiging. Het opvouwbare bad is 150 cm lang x 60 cm breed x 58 cm hoog.

Heb je geen ruimte in je badkamer voor een opvouwbaar ligbad? Dan kun je ook nog kiezen voor een zitbad. Dit zet je eenvoudig in je douchecabine. Het is een iets andere bad-ervaring dan een ligbad maar zorgt er wel voor dat je, ook in een zeer kleine badkamer, lekker in bad kunt. Je kunt ook kiezen voor een opvouwbaar zitbad. Dit heeft als voordeel dat je het na gebruik nóg compacter op kunt bergen.

Meer opvouwbare badkuipen


Opvouwbad - Bath Bucket 2.0 - Blauw

Opvouwbad – Bath Bucket 2.0 – Blauw

De Bath Bucket 2.0 is dé perfecte oplossing voor iedereen zonder bad in de badkamer die toch graag af en toe lekker in bad wil. De  2.0 versie is nog comfortabeler geworden en biedt ook voor een volwassene genoeg ruimte  om lekker in te badderen. Het bad is vrijwel in iedere ruimte te plaatsen zodat je overal heerlijk ontspannen kunt genieten in jouw eigen bad! Dankzij het handige kliksysteem zit het bad in een handomdraai in elkaar. Je bent met dit opvouwbad niet gebonden aan de badkamer. Zet hem bijvoorbeeld op een mooie zonnige dag op het balkon of in de tuin. De bovenkant  van de Bath Bucket 2.0 is af te dekken met de meegeleverde deksel. Dit zorgt ervoor dat het bad langer zijn warmte vasthoudt. Daarnaast dient het als een handige bijzettafel zodat je onder het genot van een serie en een lekker glas wijn in je bad kunt liggen! Uitgebadderd? Via het handige afvoersysteem laat je het water ook weer eenvoudig en zonder overstromingsgevaar weglopen. Vouw de Bath Bucket vervolgens op en berg hem weer gemakkelijk op.  Bekijk op bol.com


Opvouwbaar eenpersoons bad met deksel

Opvouwbaar Eenpersoons Bad met Deksel

Deze opvouwbare badkuip is de ideale manier om te genieten van een heerlijk bad als jouw badkamer niet is voorzien van een ingebouwd ligbad. Het staat in een handomdraai en is na het badderen ook zo weer in de hoek gezet waar het niet in de weg staat. Het opvouwbare bad wordt geleverd met een handig deksel. Dit zorgt ervoor dat de warmte veel langer wordt vastgehouden en geeft je een fijne plek om je wijntje op te zetten… en eventueel je laptop zodat je tijdens het badderen lekker een filmpje kunt kijken. Het bad is gemaakt van duurzaam TPE materiaal, wat beschadiging voorkomt en perfect bestand is tegen het herhaaldelijke op- en uitvouwen. De ergonomische zitting en hoofdsteun helpen je helemaal te ontspannen en de noppen aan het voeteinde geven je ook nog eens een heerlijke voetmassage. Het bad is 126 cm lang, 64 cm breed en 55 cm hoog. Bekijk op Amazon.nl


Opvouwbaar bad met deksel voor volwassenen

Opvouwbaar bad met deksel voor volwassenen

Met zijn afmetingen van 142 cm lang, 60 cm breed en 58 cm hoog is deze opvouwbare badkuip een stuk langer dan het hiervoor genoemde bad. Dit maakt het ook geschikt voor wat langere mensen. Ook dit opvouwbare bad wordt geleverd met een handig deksel zodat je water langer warm blijft en dat je ook als tafel kunt gebruiken tijdens het badderen. Het staat binnen drie minuten en is net zo snel weer opgeborgen. Bekijk op Amazon.nl


Opvouwbare badkuip voor volwassenen

Opvouwbare Badkuip voor Volwassenen

Dit opvouwbare bad is 143 cm lang X 60 cm breed X 50 cm hoog. De lengte maakt het prima geschikt voor volwassenen om heerlijk te genieten van een warm bad. In bad gaan is een heerlijke manier om na een drukke dag even lekker tot rust te komen en te ontspannen. Helaas is niet iedere badkamer voorzien van een ingebouwd ligbad. In dat geval is een opvouwbare badkuip een goed alternatief. Hoewel dit bad geen deksel heeft is het aan het voeteneind wel voorzien van een handig tafeltje waar je jouw badproducten (en je wijntje) op kwijt kunt. De heerlijke zitkussens en hoofdsteun zorgen voor een zeer comfortabele bad-ervaring. Bekijk op Amazon.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − acht =