Oplaadbare LED-armbanden – 2 Stuks

Oplaadbare LED armbanden die ervoor zorgen dat je goed zichtbaar bent als je in het donker gaat wandelen of joggen.

Met deze oplaadbare LED armbanden zorgt je ervoor dat je goed zichtbaar bent voor ander verkeer als je in het donker over straat moet. Dit helpt ongelukken voorkomen. Als voetganger ben je zonder licht immers zeer slecht zichtbaar, zeker voor automobilisten. Met deze armbanden vergroot je dan ook je veiligheid als je ’s nachts gaat wandelen, joggen, skaten of de hond uit gaat laten.

De LED armbanden werken op een kleine knoopcelbatterijen en ze wegen per stuk slechts 25 gram. Dit maakt ze zeer compact en makkelijk te dragen zonder dat ze in de weg zitten tijdens het wandelen of joggen. De klittenband sluiting maakt ze zeer snel en eenvoudig om- en af te doen.

Volledig opgeladen gaan de LED armbanden ongeveer 3-5 uur lang mee. Opladen duurt ongeveer 2 uur. Ze hebben een verstelbare grootte van 27,9 cm – 33 cm zodat ze goed om de polsen en (de meeste) armen passen van zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn ook voorzien van een reflecterende streep zodat je ook zichtbaar blijft als de LED verlichting uit staat.

De oplaadbare LED armbanden zijn een duurzame en handige manier om je zichtbaarheid ’s nachts te vergroten. Zo voorkom je dat jouw nachtelijke wandeling of jog onverhoopt eindigt in een ritje naar het ziekenhuis omdat die automobilist je over het hoofd zag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =