Opblaasbare Dakdrager

HandiRack opblaasbare dakdrager op een auto beladen met bouwmaterialen.

Wat je ook wilt vervoeren, deze HandiRack opblaasbare dakdrager kan het aan. Ladders, bouwmaterialen, campinguitrusting, meubels, kano’s, boten, surfboards… ze vormen allemaal geen probleem. De opvouwbare dakdrager is universeel en past daarmee op zo’n beetje iedere auto. Je hebt ook geen zijrails of dakgootjes nodig om hem te bevestigen. Hij is snel, eenvoudig en zonder gereedschap te monteren. Snel extra bagageruimte creëren? Dan is er ook nog de opvouwbare dakkoffer van het zelfde merk.

De HandiRack opblaasbare bagagedrager heeft als voordeel boven vaste imperials dat hij nauwelijks ruimte inneemt. Na gebruik rol je hem compact op en leg je hem eenvoudig in de hoek van je kofferbak, klaar voor wanneer je hem weer nodig hebt. Het duurzame textiel waaruit de HandiRack gemaakt is beschermt je lading ook tegen beschadiging en krassen. Het aerodynamische design voorkomt trillingen tijdens het rijden.

De HandiRack wordt geleverd met twee 3 meter langer sjorbanden (HandiStraps) waarmee je de lading eenvoudig, stevig en veilig op de dakdrager kunt vastsjorren. Met de bijgeleverde krachtige dubbele slagpomp pomp je de opblaasbare dakdrager binnen een paar seconden op zodat hij klaar voor gebruik is. Hij is belastbaar tot 80 kg.

Meer opblaasbare dakdragers


Frostfire Opblaasbare Dakdrager

Frostfire MoonTube Opblaasbare Dakdrager

De MoonTube opblaasbare dakdrager van Frostfire is een eenvoudige, praktische en zeer portemonneevriendelijke manier om extra lading te vervoeren op het dak van je auto. Hij is universeel en past dus op iedere auto (met uitzondering van soft-tops). Je hebt geen gereedschap nodig om hem te monteren. Je auto hoeft ook geen dakgootjes of rails te hebben. Na gebruik rol je hem compact op en lag je hem in je kofferbak. Zo heb je altijd een dakdrager bij de hand. Handig voor ongeplande stops bij de bouwmarkt. Bekijk op Amazon.nl


Automatisch Opblaasbaar Imperial op een auto

Automatisch Opblaasbaar Imperial

Deze automatische opblaasbare imperial werkt volgens hetzelfde principe als een zelf-opblazend luchtbed. Je draait het ventiel open en het imperial zuigt zichzelf vol lucht. Na gebruik draai je het ventiel weer open, pers je de lucht uit de dakdrager door hem op te rollen en berg je hem compact op in je kofferbak. De zichzelf opblazende imperial is ideaal voor het vervoer van bouwmaterialen, campingspullen, surf/paddleboards of skispullen. De opblaasbare bagagedrager is eenvoudig te monteren en past op de meeste auto’s, of het nu gaat om een ​​stadsauto’s, hatchbacks, sedans, stationwagens, MPV’s, SUV’s, crossovers, coupés, 2-deurs, 3-deurs, 4-deurs of 5-deurs. Dakgootjes of dakrails zijn niet nodig. Het opblaasbare imperial is gemaakt van zeer stevig nylon dat prima bestand is tegen weersinvloeden en zeer duurzaam is. Zeer handige toevoeging aan de standaard uitrusting van je auto. Bekijk op Amazon.nl


Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 4 =