Onderwater Duikscooter

Lichtgewicht onderwater duikscooter met twee propellers en houder voor action cam.

Hou je van duiken of snorkelen? Dan zul je deze onderwater duikscooter helemaal te gek vinden! Hij is de perfecte gadget om op een comfortabele manier prachtige onderwaterwerelden en koraalriffen te ontdekken tijdens je vakantie in tropische oorden. Trouwens, ook in het zwembad kan hij voor een hoop lol zorgen!

Deze lichtgewicht duikscooter is niet alleen zeer betaalbaar… hij mag ook nog mee het vliegtuig in! Eenmaal onderwater haalt hij, met behulp van zijn dubbele propeller, snelheden tot 5,5 kilometer per uur en een diepte tot wel 30 meter. Hij is geschikt voor zowel zout als zoet water.

Je onderwater avontuur op video vastleggen? Geen probleem! De duikscooter beschikt namelijk over een handige camerahouder waar je bijvoorbeeld je GoPro of andere waterdichte action cam in kunt zetten.

Met behulp van 4 LED indicatielampjes zie je precies hoe je batterij ervoor staat. Zo hoef je nooit onderweg zonder power te komen zitten. Je krijgt er ook een handig veiligheidskoord bij. Zo hoef je niet bang te zijn dat je hem onderwater kwijtraakt. Mocht je hem toch loslaten dan drijft hij uit zichzelf naar de oppervlakte. Zodat je hem ook makkelijk mee kunt nemen op vakantie krijg je er ook een handige draagtas bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − twee =