Onderwater Drone – Verken De Wereld Onderwater

Onderwater drone met camera, sonar en led verlichting.

Met een onderwater drone ga je op ontdekkingstocht onder het wateroppervlak. We kennen al langer de vliegende drone, in allerlei soorten en maten. Sinds kort zijn er echter ook drones waarmee je je als een vis door het water kunt bewegen, tot tientallen meters diep. Zo kun je op ontdekkingsreis onderwater terwijl je tegelijkertijd je avontuur op haarscherpe video vastlegt.

Deze PowerVision PowerRay Explorer onderwater drone kan tot wel 50 meter diep duiken met een snelheid van zo’n 5 km per uur. Besturen doe je via de bijgeleverde controller. Hier kun je ook makkelijk je telefoon op aansluiten zodat je via het scherm live mee kunt kijken.

De ingebouwde camera stelt je in staat om daarbij video opnames te maken in Ultra HD (4k) en photo’s te maken met een resolutie van 12 megapixels. Je kunt ook in slow motion filmen (2x en 4x). De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je ook in het donker nog je weg kunt vinden en mooie opnames kunt maken.

De PowerRay Explorer is niet alleen erg leuk voor particulieren, maar kan ook voor professionals super handig zijn. Zo kun je hem onder andere gebruiken voor inspecties onderwater, professionele onderwater fotografie en cinematografie. Ook voor (sport)vissers is de drone een uitkomst. De ingebouwde sonar (PowerSeeker) detecteert vissen tot een diepte van 40 meter. Daarnaast kun je met één druk op de knop aas droppen precies waar jij dat wilt.

De batterijduur van de PowerRay Explorer is ongeveer 4 uur bij de laagste snelheid. Zet je hem op de hoogste snelheid (5 km/u) dan is dit slechts 30 minuten. hou daar dus rekening mee. Met de bijgeleverde kabel kun je met deze onderwater drone tot 50 meter diep duiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =