Noodknop Ouderen – Senioren Alarm via GSM

Noodknop - senioren alarm met gps tracker via GSM.

Een noodknop/senioren alarm stelt je in staat om met één druk op de knop familie of vrienden te alarmeren, om hulp te roepen en je locatie door te geven. Zo weten mensen direct dat er iets aan de hand is en kunnen ze sneller reageren.

Met dit handige V.ALERT senioren alarm stuur je met een simpele druk op de noodknop direct een noodbericht inclusief gps locatie naar één tot drie contacten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen een telefoon verbinding over de speaker te starten. Je kunt de noodknop via een clip eenvoudig aan je riem of borstzak gespen of hem als horloge dragen via de meegeleverde armband.

Omdat de noodknop gebruik maakt van de internetverbinding van je smartphone zijn er geen extra maandelijkse kosten aan verbonden en ben je niet afhankelijk van de meldkamer.

De V.ALERT noodknop werkt op een standaard horlogebatterij. Deze gaat ongeveer een half jaar mee gaat en is eenvoudig zelf te vervangen. Hij is ook waterdicht. Je wilt hem natuurlijk ook kunnen dragen als het regent.

Een super handige functie van dit senioren alarm is de val-detectie. Door deze in te schakelen zal de V.ALERT detecteren als de drager valt. Het apparaat stuurt dan meteen een bericht naar de contacten.

Als de V.ALERT buiten het bereik van de smartphone is krijg je direct een waarschuwing via de app. De V.ALERT app werkt op Iphone 4S of hoger en Google Android 4.3 of hoger met Bluetooth LE-mogelijkheid.

Meer noodknoppen | senioren alarms via GSM


GSM ouderen - GPS tracker met APP - valdetectie en dwaaldetectie

Noodknop – GPS tracker met APP – valdetectie en dwaaldetectie

Het is toch een geruststellende gedachten dat je direct op de hoogte bent wanneer er iets aan de hand is met je (groot)ouders die op leeftijd zijn. Je moet er niet aan denken dat ze thuis of buitenshuis vallen en dan uren moeten wachten op hulp omdat niemand ze opmerkt.

Met deze GSM tracker kun je je geliefden in de gaten houden en wordt je direct geïnformeerd als zich een gevaarlijke situatie voordoet. Komt de drager van de tracker ten val dan ontvang je direct een bericht en locatie en ontvang je daarnaast een oproep zodat je kunt spreken met de persoon.

Bij ouderen die dementeren wil je natuurlijk ook graag weten wanneer zij aan het dwalen zijn. Stel zelf een grens in en je ontvangt een melding op het moment dat de tracker zich buiten deze grens begeeft. Mis je per ongeluk een oproep? Geen probleem. De tracker probeert vervolgens de tweede persoon uit de lijst te bellen. Mocht deze ook niet beantwoorden dan zal zelfs een derde persoon worden gebeld. Dit kunnen natuurlijk ook de buren of professionele verzorgers zijn. Alle drie de personen ontvangen sowieso een melding op hun mobiel op het moment dat er iets gebeurt. Bekijk op bol.com


SOSFriend GPS Noodknop Zwart of Blauw met laadstation

SOSFriend GPS Noodknop Zwart of Blauw met laadstation

De SOSFriend is een compacte en draagbare noodknop met GPS tracker. Hij is oplaadbaar via het handige en solide laadstation. Als er iets gebeurt dan krijg je meteen een bericht en geeft de tracker via GPS de locatie van de drager weer. Daarnaast kan ook eenvoudig een 2-weg spraakverbinding worden geactiveerd. Dit alles met slechts één druk op de alarmknop.  Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =