Ninja Disguise Flip T Shirt

ninja disguise flip t-shirt.

Altijd al een ninja willen zijn? Met dit Ninja Disguise Flip T Shirt verander je jezelf in een handomdraai in zo’n mysterieuze schaduw krijger door het shirt simpelweg over je hooft te ‘flippen’. Geeft je tegelijkertijd een excuus om je afgetrainde, stalen buikspieren te showen.

De voorkant van dit T-shirt is namelijk aan de binnenkant voorzien van een stoer kijkende ninja. Het komt natuurlijk een beetje vreemd overkomt als je overal zomaar ongevraagd je shirt uittrekt. Daarom is de buitenkant van het shirt bedrukt met de tekst ‘Ask me about my ninja disguise’. Zo moeten mensen er eerst om vragen voordat ze getuige mogen zijn van jouw wonderlijke transformatie.

Kortom, als je een grappige manier zoekt om meer aanspraak te krijgen of de show te stelen op feestjes, festivals of tijdens het stappen… dan is dit ninja disguise flip shirt zeker het overwegen waard.

Het T-shirt is gemaakt van katoen en polyester. Daarmee is het zacht, ademend, huidvriendelijk en zit het erg comfortabel. Het is ook licht getailleerd zodat het er niet uitziet alsof je een jurk hebt aangetrokken.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − acht =