Nek en Schouders Relaxer – Massagekussen

Nek en schouder relaxer - een massageapparaat om verkrampte nek- en schouderspieren los te masseren.

Last van een pijnlijke of verkrampte nek of schouders? Geen tijd om naar een massagesalon te gaan om de boel te laten losmaken? Deze nek en schouder relaxer is de oplossing! Dit massagekussen vervangt de masseur en geeft je een heerlijke nek en schouder massage die alle spanning laat wegsmelten.

De zachte schuim noppen van dit nek-massageapparaat oefenen een zachte druk uit die je nekspieren heerlijk los masseert. Deze ontspanning werkt door tot in je schouders en rug. Al binnen vijf minuten zul je merken dat je spieren voelbaar losser en soepeler zijn.

Het mooie van deze Nek en Schouders Relaxer is dat je hem altijd en overal kunt gebruiken wanneer jij het nodig hebt… zelfs tijdens het autorijden of terwijl je aan je bureau zit! Omdat het apparaat ook zeer compact is (25.91 x 16.51 x 13.97 cm) en nauwelijks iets weegt (129.84 gram) kun je het ook makkelijk overal mee naartoe nemen.

Het apparaat biedt een optimale ondersteuning voor je hoofd en nek en kan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een nek hangmat, zowel zittend als liggend worden gebruikt. Zo kun je jouw nek en schouders lekker los laten masseren terwijl je op de bank geniet van je favoriete serie, of ’s nachts in bed voor het slapengaan.

Gebruik dit handige massageapparaat 5-15 minuten per dag en zeg voorgoed vaarwel tegen die chronisch gespannen of verkrampte nek en schouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =