Multifunctionele Honden Fietsmand

Honden fietstas aan het stuur van een fiets met een hondje erin.

Je hondje meenemen op de fiets zonder het risico te lopen dat ie uit de mand springt? Met deze handige honden fietsmand van PetCute kan hij lekker meekijken tijdens de tocht maar kan hij niet zomaar ontsnappen. Perfecte manier om kleine honden veilig mee te nemen tijdens fietstochten. En de meeste honden vinden het nog super leuk ook!

De onderkant, achterkant en zijkanten van deze honden fietstas zijn verstevigd met compressie boards. Dit maakt hem erg robuust en zorgt ervoor dat hij huisdieren tot ongeveer 10 kg kan dragen. In de tas zit ook nog een veiligheidsriem voor extra veiligheid tijdens het fietsen. De binnenkant is ook voorzien van een dual-use kussen. Een zijde is fluweel zacht en ’s winters lekker warm. De andere zijde is van oxford doek zijde, wat ’s zomers juist weer lekker koel en ademend is. Zo is je hondje, ongeacht het weer, verzekerd van een comfortabele reis!

Aan de bovenkant van de tas zit een stevige mesh met een opening waar jouw hondje zijn koppie door kan steken zodat hij mee kan kijken en optimaal kan genieten van de tocht. De opening is met een koord smaller te maken.

Met een paar riemen om het stuur is de PetCute honden fietstas in een handomdraai aan je fiets te bevestigen. Met behulp van de handige draagbanden kan de fietstas ook als schouder- of rugtas worden gebruikt. De zijkanten zijn voorzien van extra zakken die gebruikt kunnen worden voor het opbergen van snacks, speeltjes, een riem en andere benodigdheden.

De verstevigingsplaten zijn uitneembaar zodat de PetCute honden fietstas na gebruik zeer compact kan worden opgevouwen en opgeborgen. Kortom, als jij vaak je hondje meeneemt op de fiets dan is de PetCute honden fietstas echt een uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =