Mobiele Keukenkast met Roestvrije Stalen Tafelblad

Mobiele keukenkast met rvs werkblad, ruime opbergruimte en rubberen wieltjes.

Kun je soms wel wat extra aanrechtruimte gebruiken? Of zou je willen dat je net wat meer opbergruimte had in je keuken? Deze mobiele keukenkast is de oplossing. Hij geeft je bijna 1,5 vierkante meter extra werkruimte, in de vorm van een duurzaam roestvrijstalen aanrechtblad.

Daarnaast beschikt dit handige kastje ook over drie lades, een ruime kast met plank en een uittrekbare kast met een houder voor een vuilnisbak. Aan de zijkant vind je ook nog een handdoekhouder en een open plankje waar je bijvoorbeeld kruiden of specerijen op kunt zetten. Zo heb je in één klap alle ruimte die je nodig hebt voor het opbergen van je keukengerei en het bereiden van voedsel.

Wil je tijdelijk op een andere plek in huis meer opberg- of werkruimte creëren? De stevige rubberen wielen zorgen ervoor dat je dit keukenkastje makkelijk verplaatst naar waar je het op dat moment nodig hebt.

Ook heel handig als je gaat gourmetten of een feest geeft. Je kunt dan met dit kastje super eenvoudig alle gerechten, ingrediënten, drank en hapjes in één keer van de keuken naar de eet- of woonkamer verplaatsen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =