Mini Rolling IJs Grill

Maak zelf heerlijke ijsrolletjes met deze mini rolling ijs grill.

Maak voortaan je eigen heerlijke ice-cream rolls met deze mini rolling ijs grill. Met behulp van de ijskoude aluminium plaat maak je een heen dun laagje overheerlijk roomijs. Met behulp van een spatel maak je hier vervolgens grappige rolletjes van.

In tegenstelling tot professionele elektrische ijsgrillen werkt deze mini variant door de grillplaat in de vriezer te leggen. Tref vervolgens alle voorbereidingen voor het maken van het ijs zoals het klaarzetten van alle ingrediënten. Als de plaat klaar is haal je hem uit de vriezer en kun je hem tot 10 minuten lang gebruiken om heerlijke ijsrolletjes te maken. Daarna maak je de plaat schoon en kun je hem, nadat hij weer een tijdje in de vriezer heeft gelegen, gewoon weer opnieuw gebruiken.

De trend van ice pan ice cream, rolled ice cream of ice cream rolls die is begonnen in Thailand is nu ook vanuit Azië naar Nederland gerold. Met behulp van deze mini rolling ice-cream grill kun je jezelf, je familie en je vrienden lekker verwennen met heerlijk en super leuk gepresenteerd bakje ijs tijdens hete dagen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 7 =