Mini Projector voor Je Smartphone of Gameconsole

Mini projector met ingebouwde speaker die zowel op je telefoon als je gameconsole kan worden aangesloten.

Je ogen verprutsen door films te streamen op het minuscule schermpje van je telefoon? Dat is met deze handige mini projector verleden tijd! Deze handige gadget verandert je smartphone in een ware thuisbioscoop met een projectiebeeld van tot wel 60 inches met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Zo komen films een stuk beter tot hun recht dan op zo’n klein telefoonscherm.

Naast je telefoon kun je deze mini projector ook aansluiten op je gameconsole. Hij is compatibel met PS4 en Xbox. Handig als je jouw console mee wilt nemen naar bijvoorbeeld een vakantiehuisje… of je zelf geen tv op je slaapkamer hebt.

Goed beeld is natuurlijk belangrijk. Het oor wil echter ook wat. Daarom is deze mini projector ook voorzien van een ingebouwde speaker. Verder beschikt hij over HDMI, USB, 3.5mm Audio en een Micro SD Card Slot.

Zodat je tijdens het film kijken de bank (of je bed) niet hoeft te verlaten krijg je er ook een handige afstandbediening bij. Met een gewicht van slechts 530 gram en een afmeting van 12.5×8.50×4.70 cm neem je de mini projector ook eenvoudig overal mee naartoe. Wil je dus altijd en overal kunnen genieten van een beter kijk/game ervaring én tegelijkertijd je ogen wat rust geven… dan is dit de gadget voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 1 =