Mini Ping Pong Tafel – 90 X 40 CM

Mini tafeltennistafel van 90 cm bij 40 cm zodat je voortaan overal kunt pingpongen.

Ben jij een liefhebber van tafeltennis maar heb je simpelweg geen ruimte voor zo’n knoepert van een tafel? Dan is deze mini ping-pong tafel wellicht de oplossing. Hij is slechts 90 cm bij 40 cm. Er is dan ook altijd wel een plekje voor te vinden. Zelfs in het kleinste appartement.

Als je dacht dat een gewoon potje tafeltennis af en toe al snel ging dan zal deze mini-variant je reactievermogen waarschijnlijk behoorlijk op de proef stellen. Goede training voor je motoriek en reflexen dus.

Met zijn korte pootjes kun je deze mini tafeltennistafel gewoon op de grond neerzetten zodat je zitten kunt pingpongen. Je kunt hem echter ook op een verhoging zetten – zoals een eettafel – als je liever staand speelt.

De mini ping-pong tafel is super makkelijk te monteren en wordt geleverd inclusief net, 2 batjes, 4 balletjes en 8 pootjes. De tafel zelf bestaat uit 2 delen. Na gebruik kun je hem dan ook weer super compact opbergen.

Naast de woonkamer of speelkamer is deze mini tafeltennistafel ook erg leuk voor in de bedrijfskantine. Of doe hem cadeau aan de grote tafeltennis fan met weinig ruimte in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − drie =