Mini Houten Wijnvat met Tap

Mini houten wijnvat met een tapkraantje dat op tafel staat terwijl iemand een glas wijn vult.

Ben je op zoek naar een leuke en originele manier om je wijn te serveren? Dan is dit mini wijnvat voor jou! Dit grappige houten wijnvat heeft een inhoud van 3 liter en is voorzien van een handige tapkraan zodat je makkelijk de wijn inschenken. De binnenkant van het wijnvat is voorzien van een herbruikbare zak die je kunt vullen met je favoriete wijn.

Deze wijn-dispenser zal zeker de aandacht trekken op feestjes en tijdens etentjes. Veel leukere manier om je gasten van wijn te voorzien dan zo’n saaie fles. Door zijn luxe en chique design staat het vaatje ook nog eens er mooi op tafel. Het vat rust op een mooie houten voet om het schenken nog makkelijker te maken.

Meer mini wijnvat dispensers


MaxxHome Wijn Dispenser - wijnvat - 5,5 L

MaxxHome Wijn Dispenser – wijnvat – 5,5 L

Deze mooie wijnvat dispenser heeft een capaciteit van 5,5 liter. De wijn schenk je in een hervulbare zak van 5,5 liter in het vat. De dispenser is voorzien van een anti-druppeltapkraan voor extra schenkgemak. Het houten vat is verstevigd en versierd met stalen ringen en rust op een houten onderstel zodat het stabiel blijft liggen. Compatibel met cubis/kratjes 5 liter karton. Hoe te gebruiken: – Draai het vat verticaal – Open het vat door het voorste deel uit de inkepingen te draaien. – Vul de zak met je favoriete wijn – Doe het voorste gedeelte terug op zijn plaats – Zet het paneel vast door deze in de opening van het vat te duwen – Plaats het vat op zijn steun en je bent klaar om te genieten van een lekker wijntje uit het vat. Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 17 =