Mini Draagbare Aircooler – Water gekoeld

Mini draagbare aircooler met USB aansluiting en sfeerverlichting.

Tijdens onze almaar warmer wordende zomers kan de temperatuur op kantoor of in je huis behoorlijk oplopen. Deze handige draagbare mini aircooler biedt verkoeling waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt. De watergekoelde ventilator zorgt voor een heerlijk verkoelend briesje waardoor het ineens een stuk prettiger wordt om op warme dagen achter je bureau te zitten.

De aircooler heeft drie verschillende standen om de uitvoer van koude lucht te controleren. Daarnaast kun je de richting van de luchtstroom aanpassen door het rooster te bewegen. De luchtkoeler is ook voorzien van een stille modus. Zo kun je hem ’s nachts ook prima naast je bed kunt zetten zonder uit je slaap gehouden te worden door een storend geluid.

Omdat je deze mini draadloze aircooler op USB kunt aansluiten kun je hem makkelijk overal opladen, bijvoorbeeld met behulp van een powerbank. Dit maakt hem ideaal om mee te nemen naar onder andere de camping, het park of het strand.

Om het compleet te maken is de luchtkoeler ook nog eens voorzien van gekleurde sfeerverlichting. Deze kun je aanzetten door de aan-knop ingedrukt te houden. Je kunt kiezen uit 9 verschillende kleuren. Laat ze langzaam van de ene in de andere kleur overgaan of zet hem vast op één kleur door nog een keer de aan-knop in te drukken. Zo kun je niet alleen genieten van verkoeling maar ook een sfeervolle verlichting terwijl je op zwoele zomeravonden op je terras geniet van een borrel.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + vijftien =