Mini Bluetooth Speaker

Mini bluetooth speaker aan het stuur van een fiets.

Met deze Sony SRS-XB01 mini bluetooth speaker geniet je overal van mooi, warm en vol geluid. Deze kleinste speaker uit de Sony familie, met een afmeting van slechts 8,1 x 5,7 x 5,6 cm en een gewicht van 230 gram, neem je makkelijk overal mee naartoe.

Met de knoppen op de speaker bedien je eenvoudig je muziek en met de geïntegreerde microfoon kun je handsfree bellen. Zo kun je moeiteloos schakelen tussen muziek luisteren en praten met je vrienden.

Zodat je de SRS-XB01 nog makkelijker mee kunt nemen krijg je er ook een mooie draagriem bij in dezelfde kleuren als de speaker (die in diverse vrolijke en frisse kleuren verkrijgbaar is). Omdat je natuurlijk ook buiten van je muziek wilt kunnen genieten is deze mini bluetooth speaker weersbestendig en spatwaterdicht (IP55).

Met een volledig opgeladen batterij voorziet deze speaker je ongeveer 6 uur lang, onafgebroken van muziek. Heb je geen draadloze verbinding? Geen probleem! Je kan de Sony SRS-XB01 mini bluetooth speaker ook via de kabel verbinden met je telefoon.

Met de Sony SRS-XB01 mini bluetooth speaker haal je een prima geluid in huis waar je overal van kunt genieten. En dat voor een zeer zacht prijsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =