Make-Up Organizer – 2 Delig – Stapelbaar

Make-up organizer met laatjes en open vakjes.

Moet je ’s ochtends vaak op een speurtocht om al je make-up spullen bij elkaar te zoeken? Met deze handige make-up organizer zal je dat nooit meer overkomen. Hij biedt voldoende ruimte voor al je make-up en zorgt ervoor dat alles netjes georganiseerd en opgeruimd is. Zo hoef jij, op ochtenden dat je toch al haast hebt, niet ook nog eens op zoek naar je make-up.

De make-up organizer bestaat uit twee stapelbare delen. Het bovenste deel bestaat uit open vakjes die perfect zijn voor kwasten, oogpotloden, nagellak en mascara. In het onderste deel vind je verschillende laatjes. Deze zijn ideaal voor het opbergen van crèmes, poeder en oogschaduw. Ook sieraden zoals ringen, kettingen en armbanden kun je er overigens prima in kwijt. Alles is gemaakt van stevig acryl en is een eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Deze make-up organizer zorgt niet alleen voor orde op je make-up tafel maar ook voor rust in je hoofd op hectische ochtenden. Ook heel goed te gebruiken in combinatie met een passpiegel met sieradenkast. Zo heb je niet alleen je make-up én je sieraden netjes geordend maar kun je ook in een oogopslag zien of alles goed zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 9 =