Maanlamp met Bluetooth Speaker

3D geprinte maanlamp met ingebouwde Bluetooth speaker op een houten standaard.

Met deze prachtige maanlamp haal je niet alleen super sfeervolle verlichting in huis maar ook goed geluid! De lamp heeft namelijk een ingebouwde Bluetooth speaker. Zo kun je, terwijl je geniet van de bijzondere verlichting, ook luisteren naar je favoriete muziek.

De 3D geprinte maan heeft precies de contouren van de echter maan. Als je hem aanzet ziet hij er zeer realistisch uit en lijkt het net alsof je een mini-maantje in huis hebt.

De LED verlichting in deze maanlamp biedt keuze uit drie verschillende lichtstanden (wit, warmwit en geel). De lamp heeft ook een ingebouwde dimmer zodat je de lichtsterkte naar wens kunt aanpassen. Zo kun je eenvoudig voor ieder moment de optimale sfeer creëren. Door de knop onderop de lamp ingedrukt te houden schakel je de ingebouwde Bluetooth speaker in.

Overal makkelijk neerzetten of ophangen

De maanlamp wordt geleverd met een mooie houten standaard zodat je hem overal makkelijk neer kunt zetten. Hij is draadloos. Je hoeft dus geen rekening te houding met stopcontacten. Je krijgt er ook een haakje en touwtje bij zodat je de lamp makkelijk aan het plafond kunt hangen. Een echte maan staat immers niet op het nachtkastje maar zweeft in de hemel.

De maanlamp heeft een diameter van 18 cm en weegt ongeveer 540 gram. Er is dus altijd makkelijk een mooi plekje voor te vinden. Opladen doe je via de bijgeleverde USB-kabel.

Naast de woonkamer of slaapkamer is deze sfeervolle maanlamp ook heel mooi op de kinderkamer of speelkamer. Ook erg leuk als origineel cadeautje voor iedereen die van astronomie houdt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 6 =