Lounge Zwembad met Bank

opblaasbaar lounge zwembad met ingebouwde bank.

Dit Swim Center Family Lounge zwembad van Intex is perfect voor het hele gezin om lekker in te relaxen (ouders) en te spelen (kinderen) op warme zomerdagen. Het zwembad bestaat uit 3 opblaasbare ringen en is gemaakt van zeer duurzaam vinyl dat tegen een stootje kan.

Het zwembad heeft een ingebouwde bank met de rugleuning die zorgt voor uitstekend comfort. Ouders voelen zich prettig op de ingebouwde bank terwijl hun kleintjes genieten van het water. Met zijn doorsnede van 2,24 m is er genoeg ruimte voor het hele gezin.

Twee gecombineerde ventielen zorgen ervoor dat het zwembad snel opgeblazen is en na gebruik weer snel leeg. Een afvoerklep en reparatieset zijn ook inbegrepen. Met dit geweldige lounge-zwembad ben je helemaal klaar voor de warme zomerdagen! Jij kunt na een drukke dag heerlijk afkoelen onder het genot van een lekker drankje en je kids kunnen zich de hele dag lekker vermaken zonder dat je nog omkijken naar ze hebt.

Meer lounge zwembaden


Intex Familie Lounge Zwembad 4-zits - 229 cm - Opblaaszwembad

Intex Familie Lounge Zwembad 4-zits – 229 cm – Opblaaszwembad

Dit lounge zwembad is ideaal voor het hele gezin! Volwassenen kunnen er heerlijk in relaxen terwijl kinderen nog voldoende ruimte overhouden om naar hartelust te spelen. Het zwembad is voorzien van 4 zitjes met een rugleuning die gebruikt kunnen worden om heerlijk te relaxen op hete zomerdagen! Zo kunt je gemakkelijk toezicht houden op je kinderen! Om het af te maken bevat dit lounge zwembad ook 2 bekerhouders zodat je tijdens het chillen kunt genieten van een lekker drankje of heerlijke cocktail. Bekijk op bol.com


Intex Familie Lounge Zwembad 4-zits - 229 cm - Opblaaszwembad
Familie lounge zwembad met vier stoeltjes en twee bekerhouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =