LifeStraw Waterfilter Rietje

LifeStraw waterfilter rietje.

Hou je van avontuurlijke tochten door ongerepte natuur (of wil je gewoon voorbereid zijn op een eventuele apocalypse)? Met de LifeStraw verander je het water uit vervuilde zoetwaterbronnen zoals meren en plassen in schoon drinkwater.

Deze handige survival gadget verwijdert maar liefst 99,9999999% van alle watergedragen bacteriën, waaronder E. coli en salmonella, en parasieten zoals Giardia en Cryptosporidium. Daarnaast filtert hij ook 99,999% van microplastics uit het water. Het resultaat is schoon, levensreddend water dat volkomen veilig is om te drinken.

Één LifeStraw filtert maar liefst 1000 liter water. Uitgaande van 2 liter per dag zou je er dus bijna anderhalf jaar mee vooruit kunnen.

Na gebruik blaas je simpelweg het overgebleven water uit het filter, doe je de dopjes op de uiteinden en je bent klaar om je tocht voort te zetten. Als je schoon water in de buurt hebt zuig je wat water in het filter en blaas het weer terug. Vervolgens schud je een paar keer en laat je het rietje met beide uiteinden open geklapt aan de lucht drogen.

De LifeStraw is een onmisbare gadget voor de ware avonturiers, bushcrafters… of mensen die gewoon graag voorbereid willen zijn op eventuele noodsituaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =