LED Toilet Nachtlampje met Bewegingssensor

LED nachtlampje voor op het toilet met 8 kleuren licht en bewegingssensor.

Met dit handige LED toilet nachtlampje wandel je nooit meer een donker gat in als je ’s nachts naar het toilet moet. De ingebouwde bewegingssensor zorgt ervoor dat het lampje vanzelf aanspringt zodra je het toilet of de badkamer binnenloopt.

8 Kleuren

Het toilet nachtlampje heeft 8 verschillende kleuren LED licht. Je kunt deze elkaar laten afwisselen (iedere 15 seconden verandert het lampje dan van kleur) of met een druk op de knop één kleur vastzetten. Het zachte, gekleurde LED licht is ook veel rustiger voor je ogen dan normaal wit licht. Zo ben je niet meteen klaar wakker na een nachtelijk toiletbezoek.

Eenvoudige montage

Met de handige flexibele clip aan de achterkant hang je het LED toilet nachtlampje eenvoudig aan de buitenkant van je toiletpot. Het lampje is draadloos en werkt op 3 AAA-batterijen. Naast het toilet kun je het natuurlijk ook prima op andere plekken gebruiken waar je ’s nachts soms net iets meer licht nodig hebt.

Licht wanneer het nodig is

De bewegingssensor van het LED toilet nachtlampje reageert alleen als het donker is. Als er dus genoeg omgevingslicht is dan blijft het lampje uit. Zo bespaar je batterijen en heb je alleen licht wanneer dit nodig is. De sensorduur is ongeveer 120 seconden. Na 2 minuten geen beweging te hebben gedetecteerd springt het lampje dus automatisch weer uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − twaalf =