LED Statafel – RGB – Oplaadbaar – Met Afstandsbediening

LED statafel zorgt voor sfeer in een ruimte.

Onvergetelijk feestje geven? Met deze LED statafel steel je op ieder feest de show, zowel binnen als buiten. Hij is niet alleen perfect voor de aankleding van feesten en partijen, maar ook zeer mooi als eye-catcher op beurzen en andere evenementen.

Je kunt de statafel instellen in 16 verschillende RGB kleuren voor spectaculaire en sfeervolle verlichtingseffecten. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt je makkelijk wisselen tussen de verschillende kleuren en lichtprogramma’s.

Door de IP65 normering kun je de LED tafel ook zonder risico buiten gebruiken. Bovendien is de lamp oplaadbaar. Volledig opgeladen kun je hem vervolgens acht uur lang snoerloos gebruiken.

Meer LED statafels


Outdoor staantafel met LED verlichting

Outdoor staantafel met LED verlichting

Deze chique LED staantafel zorgt voor een zeer mooi effect feestjes, partijen en evenementen… maar ook op een terras of in een tuin. Met zijn strakke design en zijn prachtige verlichting zal hij overal waar hij staat de show stelen. Kies via de bijgeleverde afstandsbediening uit 7 verschillende kleuren LED. Laat de tafel automatisch van kleur veranderen of stel hem in op een vaste kleur. Gebruik het kaars effect voor extra sfeer of de “Flash mode” om energie en leven in de brouwerij te brengen.  De LED statafel is oplaadbaar (oplader meegeleverd) maar kan ook via de bijgeleverde adapter aangesloten worden op het lichtnet. Met zijn IP65 normering is hij ook geschikt voor om buiten te gebruiken. Bekijk op bol.com


Moree - Statafel - Bartafel Lounge - Hoogte 105 Cm LED Pro Accu - Wit

LED Statafel – Bartafel Lounge – Hoogte 105 Cm LED Pro Accu – Wit

De Lounge 105 LED statafel van Moree is de bartafel die elk feestje in leven houdt. Compleet met een Multicolor LED lamp verlichting voor binnen en buiten inclusief afstandsbediening. De comfortabele hoogte van 105 cm nodigt je uit voor een ontspannen privé cocktail party sfeer. Perfect geschikt voor thuis, in een bar of club, beurzen of buiten op het terras. Zijn strakke design maakt hem echter ook ideaal voor horeca, beurzen en evenementen. Inclusief glasplaat. Bekijk op bol.com


Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 13 =