LED Discolamp met Spiegelbol

LED discolampen met spiegelbol.

Iets te vieren of gewoon op zoek naar een leuke lamp voor in de speel- of slaapkamer? Met deze discolamp met spiegelbol maak je er echt een feestje van!

In tegenstelling tot de meeste andere spiegelbollen hoef je dit exemplaar niet op te hangen maar kun je hem gewoon op de grond zetten. De gekleurde LED lampen aan weerszijden van de bol zorgen er vervolgens voor dat de hele ruimte wordt gehuld in feestelijke gekleurde lichtpuntjes.

Door de plaatsing van de twee lampen en de grote stralingshoek van de spiegelbol zorgt dit apparaat ervoor dat de vrolijke bewegende lichtstippen zowel de vloer als de muren en het plafond bereiken. Super leuk voor kinderen die op hun slaapkamer graag dansfeestjes houden maar ook voor als je zelf een keer een feestje wilt houden met een disco thema.

De diameter van de spiegelbol is 13 cm en de afmetingen van het hele apparaat met lampen erbij is 12,5 x 25,5 x 22,5 cm (L x B x H). Kortom, er is altijd wel een plekje te vinden voor deze feestelijk discolamp. Hij wordt geleverd met een 12V adapter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 12 =