Klus Krukje – Keukentrapje met Opbergvak en Handvat – 2 Treden

Klus krukje - keukentrapje met opbergvak en handvat.

Dit klus krukje met opbergvak is een handig hulpje bij het klussen, tijdens het huishouden en in de keuken als de bovenste planken van de keukenkastje net te hoog voor je zijn. Het keukentrapje heeft twee treden, wat vaak net het verschil maakt tussen ergens makkelijk bij kunnen en het nét niet kunnen bereiken.

Om tijdens het klussen of schoonmaken je gereedschap of poetsspullen makkelijk mee te nemen is deze klus kruk voorzien van een handig opberg/gereedschapsvak. Dit voorkomt dat je met diverse dingen tegelijk loopt te sjouwen (of meerdere keren op en neer moet lopen). Het is dus eigenlijk een kruk, keukentrapje en gereedschapskist in één.

Om het krukje zelf makkelijk te kunnen verplaatsen is het voorzien van een inklapbaar handvat. Dit klapt netjes weg in de kruk zodat je er geen last van hebt als je op het keukentrapje staat. Om je vloer te beschermen tegen krassen zijn de poten van het krukje voorzien van rubberen beschermnopjes.

Voortaan dus niet meer boven je macht werken, onnodig reiken naar spullen die eigenlijk net te hoog staan of onnodig sjouwen met gereedschap tijdens het klussen. Dit handige keukentrapje staat altijd voor je klaar om je een opstapje te bieden. Niet alleen een handige gadget voor klussers maar voor schoonmakers en schilders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 4 =