Klimwand Treadmill – Eindeloze Klimmuur

klimwand-treadmill-eindeloze klimmuur

Vindt je die gewone loopband maar saai en wil je graag op een leuke en originele manier calorieën verbranden? Of wil je graag bergbeklimmen maar heb je geen zin om daarvoor eerst naar een berg of klimwand te moeten reizen? Dan is deze klimwand loopband voor wellicht iets voor jou!

Deze eindeloos draaiende klimmuur werkt volgens hetzelfde principe als een loopband… maar dan verticaal in plaats van horizontaal. Beginnende klimmers kunnen hem wat kantelen zodat hij makkelijker wordt. Ervaren klimmers kunnen hem helemaal rechtop zetten. De wand heeft geen motor zodat je in je eigen tempo kunt klimmen.

De Climbing Wall Treadmill neemt net zoveel ruimte in beslag als een normale loopband. Via de bijbehorende display krijg je informatie over je klim en de hoeveelheid calorieën die je hebt verbrand tijdens je workout.

Als je het geld ervoor hebt dan is dit het ideale fitnessapparaat voor fanatieke klimmers. Ook in sportscholen is dit natuurlijk een super leuk apparaat dat gegarandeerd veel aandacht zal trekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =