Kerst Lantaarnpaal met Led verlichting en Kerstmuziek

Kerstlantaarnpaal met LED verlichting, rondblazende sneeuw en kerstmuziek.

Breng een Charles Dickens-achtige kerstsfeer in huis met deze fraaie lantaarnpaal in Victoriaans design. Naast sfeervolle LED verlichting is de binnenkant voorzien van een gezellig kersttafereeltje, bestaande uit een Kerstman voor een huisje met twee kerstbomen… met ronddwarrelende sneeuw! Om het feest helemaal compleet te maken speelt deze lantaarnpaal ook gezellige kerstgeluiden af.

De kerst lantaarnpaal is 188 cm hoog. Aansluiten is super eenvoudig… steek de adapter in het stopcontact en druk op het knopje. De lantaarnpaal is voorzien van een brede standaard zodat hij goed blijft staan en je hem overal makkelijk kunt plaatsen. Met een gewicht van slechts 5 kg is de lantaarnpaal ook makkelijk te verplaatsen.

Zodra je de kerst lantaarnpaal aanzet begint de verlichting te branden, wordt de sneeuw rondgeblazen in de lantaarn en begint de kerstmuziek te spelen. Om je nóg meer in de kerstsfeer te brengen is de lantaarn ook versierd met een mooie kerstkrans.

Meer sfeervolle kerst lantaarnpalen

Kerst - Vloerlamp - Rood - Kerstlantaarnpaal met muziek - H180cm

Kerst – Vloerlamp – Rood – Kerstlantaarnpaal met muziek – H180cm

Met deze sfeervolle vloerlamp in de vorm van een lantaarnpaal breng jij de ultieme kerstsfeer in huis. Deze kerstlantaarn had zo uit een Charles Dickens verhaal kunnen komen. De binnenkant van de lantaarn bestaat uit een gezellig kersttafereeltje met kerstman, bomen en zelfs vallende sneeuw. Naast zijn mooie uitstraling en zijn sfeervolle, warm-witte verlichting is deze lantaarnpaal ook voorzien van ingebouwde muziek. Zo breng je jouw woonkamer in één klap helemaal in de kerstsfeer.  Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + twaalf =