Kattenbak Vermomd als Kamerplant – Verborgen Kattentoilet

Verborgen kattenbak met plantje erop.

De kattenbak is over het algemeen niet bepaald het meest stijlvolle element in je woning. Hij trekt wel de aandacht… maar vaak niet op de meest positieve manier. Met deze ‘verborgen kattenbak’ breng je daar verandering in en transformeer je dit oncharmante object tot een stijlvol onderdeel van je interieur.

De bovenkant van het verborgen kattentoilet is speciaal ontworpen zodat je er een leuke plant in kunt zetten. Zo krijgt de kattenbak meteen een hele andere uitstraling. De elegante vorm en de kleur van de kattenbak zorgen ervoor dat hij op een stijlvolle manier in je interieur opgaat.

De ovale kattenbak heeft een diameter van 51 cm en hoogte van 55 cm. In combinatie met zijn grote opening maakt dit hem ook geschikt voor grotere katten. De bovenkant van de ‘verborgen kattenbak’ kan eenvoudig verwijderd worden zodat de bak makkelijk kan worden schoongemaakt.

Je kunt de bak overigens ook prima gebruiken als kattenmand door er een lekker kussen in te leggen. Zo heeft je kat een heerlijk beschermd plekje om te slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + zeventien =