Kabelhaspel met 3,5 m Gerookte Krakowska Worst

Een 3,5 meter lange gerookte Krakowska worst geserveerd op een brandweer kabelhaspel.

Geef je een borrel en wil je daar een hapje bij serveren dat eens iets anders is dan een kaasje op een cocktailprikker? Wat dacht je van deze heerlijke gerookte Krakoska worst… geserveerd op een mini kabelhaspel met brandweer design? Een absolute eye-catcher op tafel!

Top kwaliteit Krakowska worst

De WURSTBARON uit Beieren maakt sinds 1968 met veel liefde top kwaliteit worsten. Deze voortreffelijke Krakowska varkensworst is er één van! De 3,5 meter lange worst weegt ongeveer 240 gram. Hij is geheel vrij van allergenen, heeft een stevige consistentie en een heerlijke rooksmaak. Een genot voor iedere worstliefhebber!

Diverse designs

De haspel waar de worst op wordt geleverd heeft een grappig, felrood brandweerdesign en is voorzien van de tekst “FREIWILLIGE FEUERWEHR”. Dit maakt de worst een leuke blikvanger bij borrels en feestjes. De hoogte van de haspel is 15cm en een diameter 13cm.

Is het brandweer thema niet helemaal jouw ding? Dan is de haspel ook verkrijgbaar in diverse andere designs, zoals: een gewone tuinslang, een verlengsnoer, een velg en een dartboard.

Naast zelf serveren is deze worst kabelhaspel natuurlijk ook erg leuk als cadeautje voor andere worstliefhebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − twaalf =