Jetlev Flyer

Jetlev flyer - een door water aangedreven jetpack

Gegarandeerd de show stelen op het water? Vergeet jetski’s of snelle motorboten! Ga voor deze Jetlev Flyer! Een heuse jetpack waarmee je boven alle andere patsers op het water uitstijgt… letterlijk, tot wel 10 meter hoog! Met snelheden tot 35 km per uur zoef je boven het water door de lucht.

Hoe werkt het? De Jetlev is via een slang verbonden aan een onbemande volgboot met een sterke 200pk 4-takt motor. Deze pompt water op, stuwt het door de slang en blaast het in krachtige stralen uit de jetpack. Het is dus geen explosieve brandstof, maar water dat je in de lucht houdt.

Met wat oefening kun je met de Jetlev Flyer ook leuke kunstjes uithalen waarmee je al die lui op hun jetski’s het nakijken geeft. Hij kost wel een paar centjes. Maar ja… je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om de blits te maken op het water. Liever genieten van de wereld onderwater? Kies dan voor deze lichtgewicht onderwater duikscooter. Die is niet alleen een stuk betaalbaarder maar is ook nog eens compact genoeg om mee te nemen het vliegtuig in.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − zeventien =