Jenga Drankspel

Jenga drankspel 'de bezopen toren'.

Met dit Jenga drankspel “De Bezopen Toren” voeg je een extra dimensie (en moeilijkheidsfactor) toe aan dit alombekende, vaak zenuwslopende spelletje. De alcohol helpt je echter om je zenuwen in bedwang te houden zodat dit spel garant staat voor een gezellige avond. In tegenstelling tot veel andere drankspelletjes is dit er wel een die een vaste hand en de nodige motoriek vereist.

Wat het Jenga drankspel anders maakt dan de originele versie is echter niet alleen de alcohol. Op sommige stenen staan ook opdrachten die uitgevoerd moet worden. Deze opdrachten staan natuurlijk allemaal in het teken van de spelers op een leuke manier voorzien van zoveel mogelijk shotjes.

De stenen met opdrachten worden ondersteboven gelegd tijdens het bouwen van de toren. Nadat een steen met een opdracht is gepakt (en de opdracht uitgevoerd door de betreffende speler) wordt deze weer bovenop de toren gelegd met de opdracht naar beneden.

Het Jenga drankspel bestaat uit 60 houten blokjes die bedrukt zijn met verschillende opdrachten. Je krijgt er ook 4 shotglaasjes bij. Alleen nog even zelf de drank regelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 8 =