Jade Roller Voor Een Stralend Zachte Huid

Jade roller en Gua Sha steen. Twee Chinese huidmassage tools.

Elke dag genieten van een gezonde, stralende, zachte huid? Met deze jade roller van Falkann kun je jouw gezicht en lichaam een weldadige massage geven. Dit verbeterd de bloedsomloop van je huid en maakt deze zacht en soepel. Daarnaast zou de jade roller nog allerlei andere gezondheidsvoordelen met zich meebrengen zoals het verminderen van acné, hoofdpijn, vermoeidheid, stress, rimpels en wallen.

De jade roller (ook wel rose quartz roller genoemd) is gebaseerd op een eeuwenoud Chinees schoonheidsritueel. De mineralen in rose quartz steen zouden weldadige effecten op de huid hebben en deze soepel, stevig en jong houden.

Deze jade roller van Falkann heeft twee rollers. Een grote waarmee je snel grote huidoppervlakken mee kunt masseren en een klein rollertje voor de moeilijk bereikbare plekjes, bijvoorbeeld onder je ogen. De rollers zijn gemaakt van 100% natuurlijke rozenkwarts.

Je krijgt bij deze jade roller ook een Gua Sha. Dit is eveneens een Chinese (gezicht)massage tool die gemaakt is van rozenkwarts. Door ermee over je gezicht te schrapen verbeter je de bloedsomloop, vitaliteit en gezondheid van je huid.

De jade roller en Gua Sha worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. Naast een cadeautje aan jezelf dus ook erg leuk om aan iemand anders te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =