Interactief Rollende Bal – Kattenspeeltje

Interactieve bal kattenspeeltje met LED verlichting en touwtje.

Met deze interactieve rollende bal kan jouw kat zo lang ie wil naar hartenlust spelen. Zo kan hij al zijn overtollige energie kwijt zonder dat jij de hele dag in de weer hoeft te zijn met touwtjes, veertjes en andere kattenspeeltjes. Kat blij, jij blij.

Zeker als ze jong zijn lopen de meeste katten over van de energie. Het liefst zouden ze hebben dat je de hele dag met ze speelt. Zo niet dan gaan ze op zoek naar manieren om zichzelf te vermaken. Helaas kan hun idee van spelen nogal verschillen van hoe jij daar over denk, bijvoorbeeld in de gordijnen klimmen of de mooie bekleding van die nieuwe bank een grondig onder handen nemen.

Deze interactieve bal van LABi helpt kattenkwaad voorkomen en geeft jouw kat zo veel en zo lang speelplezier als hij maar wil. Hij rolt automatisch door de kamer zodat je kat er achteraan kan. Het speciale rotatie systeem zorgt ervoor dat de bal zijn weg vindt in jouw woonkamer.

Touwtje en verlichting voor nog meer lol

De LABi interactieve bal is ook voorzien van een touwtje (het favoriete speeltje van de meeste katten) waar je een bijgeleverd belletje of veertje aan kunt bevestigen. De gekleurde LED verlichting zorgt ervoor dat dit speeltje ook in het donker erg in de smaak zal vallen.

Volledig opgeladen zorgt de interactieve bal voor 4 uur aan onafgebroken speelplezier. Neemt je kat even een rustpauze dan schakelt de bal zichzelf automatisch uit. Opladen doe je met de bijgeleverde USB-kabel. De USB-port zit aan de binnenkant van de bal en kun je bereiken door de bal open te klappen. Zo is er geen risico dat deze beschadigd raakt terwijl je kat met de bal speelt.

Ook kattenspeelgoed gaat met zijn tijd mee! Met deze interactieve bal voorzie je jouw kat met één druk op de knop van uren onafgebroken speelplezier terwijl je zelf tijd overhoudt om andere dingen te doen. De interactieve bal is ook erg leuk als cadeautje voor kattenliefhebbers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =