Inklapbare Loopband

WalkingPad inklapbare loopband.

Wil je thuis aan je conditie werken en een hoop extra calorieën verbranden… liefst terwijl je tegelijkertijd geniet van je favoriete tv serie? Dan is een loopband een uitstekende manier om dit te doen. De meeste mensen hebben echter geen ruimte in huis voor zo’n groot gevaarte. Daarom is er deze Xiaomi / Kingsmith WalkingPad.

Deze inklapbare loopband staat in een handomdraai klaar om je te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Ben je klaar met je workout dan vouw je hem net zo snel weer op en zet je hem ergens neer waar hij niet in de weg staat… of rol je hem eenvoudig onder het bed.

Zodra je begint te lopen wordt het ingebouwde LCD-scherm ingeschakeld. Hierop kun je de tijd en snelheid zien waarmee je loopt en kun je kiezen uit twee verschillende snelheden. De snelheid is ook te regelen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Dan is er ook de Mi Home App die je, naast het besturen van de loopband, ook inzicht geeft in je workout.

Op op kantoren, waar de meesten hun hele dag zittend doorbrengen, is de WalkingPad ideaal. Zitten is immers het nieuwe roken.

De WalkingPad inklapbare loopband is belastbaar tot 90 kg. Hij heeft een loopoppervlakte van 120 x 41,5 cm en weegt zelf 28 kg. Met de ingebouwde wieltjes aan de voorkant is hij makkelijk verplaatsbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 7 =