Industriële Vloerlamp Holly

Industriële vloerlamp Holly in een woonkamer.

Op zoek naar een vloerlamp met een stoer, industrieel karakter en een in het oog springend design? Dan is deze ‘Holly’ industriële vloerlamp misschien iets voor jou! Hij bestaat uit een robuuste metalen standaard waar, op verschillende hoogtes, drie lampen aan hangen. De lampen zijn omringd door een metalen draadwerk. Dit geeft ze niet alleen een stoere look maar zorgt ook voor een zeer mooi verlichtingseffect.

De kabels van de lampen zitten om de armen van de standaard gewikkeld. Door ze verder op- of af te wikkelen kun je de hoogte van de lampen eenvoudige aanpassen. De lampen zijn voorzien van een E27 fitting. ‘Holly’ komt het beste tot haar recht als je gebruik maakt van LED Bulb – Filament lampen. Deze simuleren de ouderwetse kooldraad lampen en zorgen voor een zeer sfeervolle verlichting. Met behulp van een dimmer kun je de intensiteit van de lampen eenvoudig aanpassen om de perfecte sfeer te creëren.

Deze ‘Holly’ industriële vloerlamp is, met haar unieke design, niet alleen een prachtige blikvanger in een industrieel interieur maar doet het ook in een modernere setting heel erg goed. Je kunt vloerlamp ‘Holly’ ook nog combineren met haar zusje hanglamp Holly als je jouw industriële verlichting van de woonkamer wilt doortrekken naar de eettafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + een =