Industriële Potkachel Tuinhaard met Roest Look

Industriële potkachel tuinhaard met roest look.

Sfeervol op je terras nagenieten van een heerlijke dag? Met deze industriële potkachel tuinhaard kun je ook op frissere avonden nog lekker warm buiten zitten onder het genot van een sfeervol knapperend vuurtje. Zijn klassieke design maakt hem een pronkstukje op je terras. De ‘roest look’ geeft hem karakter.

De drie dikke poten zorgen ervoor dat deze terraskachel zeer stevig staat op iedere ondergrond. Je kunt hem net zo makkelijk op het gazon zetten als op het terras. Omdat de potkachel van de grond staat heb je ook geen onderplaat nodig om je gazon of terras te beschermen tegen de hitte.

De industriële potkachel tuinhaard is gemaakt van 2mm dik staal. Dit maakt hem zeer robuust. De stook plaats biedt voldoende ruimte om er een mooi vuurtje in te stoken. Van rook heb je geen last want deze wordt netjes afgevoerd via de schoorsteen.

De potkachel wordt geleverd als bouwpakketje maar is zeer makkelijk te monteren en binnen 3 minuten gebruiksklaar. De roest look zorgt ervoor dat hij mooi opgaat in je tuin. Als je dus in het voorjaar, het najaar of frissere avonden ook lekker op je terras wilt zitten, onder het genot van een knus vuurtje, dan is deze potkachel tuinhaard een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + zes =